Tur til Isslottene

Fellestur

Dato
2. februar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Komdegutdagen
Arrangør
DNT Gudbrandsdalen
Turområde
Langsua (Huldreheimen) , Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Etter rekognosering i Vinstraelva har vi bestemt oss for å avlyse turen til isslottene i år. Vi finner dessverre ikke en god og trygg vei. Været er ikke på vår side i år. Vi har sendt melding til alle som har meldt seg på. Det er synd, ettersom det er Kom deg ut-dagen, men ber om forståelse for at vi må ta hensyn til vær og føre.

 

Vi minner om at vi også arrangerer Kom deg ut-dagen med en morsom aktivitetsdag på Lemonsjøen for hele familien. Ta med deg akebrett, alpinutstyr og/eller langrennsutstyr og kos deg ute. Det vil være griller ute, og mulighet for å kjøpe seg mat og drikke inne på Lemonsjøen. Arrangementet er gratis og i samarbeid med Lemonsjøen alpinsenter. Se mer informasjon her:

https://gudbrandsdalen.dnt.no/aktiviteter/117786/879004/

_________

Isslottene i Vinstraelva kan være spektakulære. Isen varierer fra år til år. Turen er kort, men bratt. I år setter vi tak på 50 personer på grunn av sikkerheten, men vi setter opp to turer hvis mange påmeldte.
Passer for: Alle.
Oppmøte: Vinstra Vegtrafikksenter/Circle K kl. 11.
Turkoordinator: Jo og Ingrid Agøy, tlf. 926 84 313/971 24 895.

Tur til Isslottene

Etter rekognosering i Vinstraelva har vi bestemt oss for å avlyse turen til isslottene i år. Vi finner dessverre ikke en god og trygg vei. Været er ikke på vår ...

Kontaktinformasjon:

  • Jo og Ingrid Agøy
  • Tlf. 926 84 313/ 971 24 895