AVLYST! Påsketur for ungdom til Glitterheim

12. april kl. 10:00
Fellestur, Skitur, Topptur, Påsketur, Dntung
Jotunheimen (se kart)

Vi minner om at hele landet nå skrus strammere til for å hindre mest mulig smitte – da må vi også følge med våre råd.

Med dette som bakgrunn avlyses dessverre DNT Gudbrandsdalens turer på ubestemt tid.

______________

Drømmer du om å bestige topper og ha en påskeferie sammen med andre ungdommer? Nå har du sjansen!

Torsdag: Ankomst med beltebil fra Veoli.
Fredag: Tur til Glittertind, randonee, snowboard eller fjellski.
Lørdag: Tur til Ryggehø. Påskeskirenn på Glitterheim.
Søndag: Avreise med beltebil til Veoli, fra Glitterheim kl. 10.

Begge toppene er skitopper som er har veldig fin nedkjøring. Fra Glittertind er det en veldig lett nedkjøring for alle, litt brattere fra Ryggehø, men fullt mulig også på fjellski.

Passer for: Ungdom (ungdomsskole/videregående-alder).
Varighet: 4 dager.
Påmeldingsfrist: 1. april

Oppmøte: Veoli ved RV51 i Sjodalen, ca 10 km sør for Randsverk. Kl. 16.00 9. april.
Kostnad: Kr. 2350/2650 (medlem/ikke-medlem) pr. pers. Inkluderer kost og losji (sovesal) i tre døgn og transport inn/ut.
Turkoordinator: Aurora K. Heramb, tlf. 481 05 074.

AVLYST! Påsketur for ungdom til Glitterheim

Covid19 kan få alvorlige helsekonsekvenser for mange mennesker, og kontaktreduserende tiltak er viktig, og vi har ansvar for å bidra til en nasjonal dugnad for å begrense spredningen. Vi minner ...

• Aurora K. Heramb
  • Tlf. 481 05 074