Tur til Skageflå i Geirangerfjorden

20. juni kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Fjellgard, Geirangerfjorden
Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi tar skyssbåten til punktet der man startet oppstigningen til Skageflå. Før vi blir satt i land, blir vi med på en rundtur på Geirangerfjorden, noe som er en flott opplevelse. Det er bratt oppstigning opp til den gamle fjellgarden som er satt fint i stand av foreningen Storfordens Venner. Fra gardstunet er det en fantastisk utsikt til Geirangerfjorden og over til Knivsflå, fjellgarden som ligger på motsatt side av fjorden. Fra Skageflå går vi videre oppover til Homlongsetra før vi går tilbake til Geiranger via Homlong. Vi får nå flott utsikt mot Geiranger.
Passer for: Alle.
Varighet: Dagstur.
Påmelding: Innen 18. juni kl. 19.00.
Oppmøte: Ved Turistinformasjonen i Geiranger (på kaia) kl. 10.00.
Kostnader: Båtskyss frå Geiranger til startpunktet for turen.
Kart: Geiranger.
Turkoordinator: Arnt Sveen og Nils Arne Haugen, tlf. 483 21 233 / 907 70 162.

Tur til Skageflå i Geirangerfjorden

• Arnt Sveen og Nils Arne Haugen