Pilegrimsleden mellom Vinstra – Kvam

4. august kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Pilgrimsleden
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter ved Peer Gynt huset på Vinstra. Vi er nede i dalen i trafikkstøy og urbant miljø. Turen går opp til Tokse hvor vi finner Pilegrimsleden mot Trondheim. Går gjennom boligfeltet i Tokse før skogens ro og furutrærne tar i mot oss høyt oppe i dalsiden. Ferden går nordover i åssiden med variert landskap og husmannplasser. Vi har utsikt mot sidedalene og ser hvordan Gudbrandsdalen svinger seg gjennom landskapet. Etter en svak nedstigning gjennom kulturlandskap kommer vi til Kvam. Bygda som fikk hard medfart under krigen og nå i nyere tid, to flommer. Her finner du Gudbrandsdal Krigsminnesamling og Fredsparken.
Passer for: Alle.
Påmelding: Innen 1. august kl. 12.00.
Oppmøte: Peer Gynt-huset, Kapellvegen 1. (ved Sødorp Gjestgivergård), kl. 10.00. Transport tilbake.
Turkoordinator: Per Gunnar Hagelien,tlf. 456 04 608.
Kart: Turkart Peer Gynts Rike eller www.pilegrimsleden.no.

Pilegrimsleden mellom Vinstra – Kvam

• Per Gunnar Hagelien