Yogahelg til fjells

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Fjellyoga, Fjellturmedyoga
Gjerdrum Turlag, DNT Gudbrandsdalen , Sota Sæter , Elin Kulsrud
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Bli med til eventyrlige Sota Sæter i vakre Breheimen. Helgen blir fylt med avslappende yoga hver morgen og ettermiddag samt turer i storslått natur på dagtid. Dette er en samarbeidstur med DNT Gudbrandsdalen.

Yoga hjelper deg til å få mer energi og overskudd, bedre søvn, løsner opp spenninger og gir deg indre ro. I samarbeid med fysioterapeut og MediYoga instruktør, Elin Kulsrud, inviterer vi til en avslappet yogahelg til fjells. Vakker natur, nydelig lokal fjellmat, fjellturer og yogakurs danner grunnlaget for denne langhelgen.

MediYoga (medisinsk yoga) er en rolig og enkel yogaform som passer for alle. Med pusteøvelser, rolige bevegelser i takt med pusten, meditasjon og hvile reduseres stress, smerter og spenninger i kroppen. Det vil også bli innslag av meditasjon og noen øvelser i yin&yang yoga.

På fredag og lørdag vil det bli fjellturer innover Breheimen nasjonalpark med turledere. Vi legger opp turene etter turdeltakernes ønsker, vær og føreforhold.

Program:

Torsdag:

19.30                         3-retters middag
21.00                         Informasjon om helgen & kort meditasjon

Fredag:
11.00 – 14.00          Fjelltur med turleder
16.00 – 17.00          Yoga
19.30                       Utvidet 3-retters middag

Lørdag:
11.00 – 14.00          Fjelltur med turleder
16.00 – 17.00          Yoga
19.30                       5-retters middag

Søndag:
11.00                        Utsjekk

Praktisk informasjon:

Priser:  Medlem av DNT: kr. 5000,- /Ikke-medlemmer: kr. 5800,-

Prisen inkluderer: overnatting m/leie av sengetøy, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag torsdag, utvidet 3-retters meny fredag samt Sotas 5-retters middag lørdag, yogakurs og turer med turleder.

*Med forbehold om evt. prisendringer fra DNT Oslo & Omegn i løpet av 2021

Prisene er nå justert etter DNTs prisendringer for 2021 samt at sengetøy er lagt til i prisen da dette er et smittevernskrav.

Aldersgrense: 16 år

Krav til forkunnskaper: kurset passer for alle, både for deg som har lyst til å prøve yoga for første gang og for deg som har drevet med yoga en god stund

Nødvendig utstyr: klær og nødvendig utstyr til å gå i fjellet, fjellsko, yoga-klær og yoga-matte. Vi sender ut mer informasjon og detaljert pakkeliste før turen.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.

Yogahelg til fjells

Turledere: