PILGRIMSLEDEN, FÅVANG - RINGEBU STAVKIRKE

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Pilgrimsvandring
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

12 km, 5t inkludert kulturstopp, lett til middels vanskelighetsgrad. Vi møtes på P-Plass ved Dale-Gudbrands Gard på Hundorp der vi samordner kjøring til Fåvang via Ringebu Stavkirke. Turen starter fra den Høie bro på Fåvang der vi følger Kongeveien gjennom boligfeltet før vi fortsetter ut i skog og mark. På stier, grusveier og Kongeveien går vi nordover mot Høgkleiva og bygdeborgen før vi går ned til Ringebu Stavkirke og Prestegård. Turen avsluttes her.

Turkoordinator: Per Gunnar Hagelien, Pilegrimssenter Dale-Gudbrand tlf. 456 04 608.

Påmeldingsfrist: mandag 8. august kl. 14:00.

Frammøte: P-Plass Dale-Gudbrands Gard kl. 09:00.

Kart: www.pilegrimsleden.no

PILGRIMSLEDEN, FÅVANG - RINGEBU STAVKIRKE