Midler fra Gjensidigestiftelsen

Gitte Bertelsen og Therese Hvattum Heramb mottok midler til sommercamp for barn og unge fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Britt Åse Høysveen

DNT Gudbrandsdalen mottok fredag 15. desember hele 59.750 kroner fra Gjensidigestiftelsen. – Nå blir det sommercamp for barn og unge i Gudbrandsdalen, stråler daglig leder i foreningen, Therese Hvattum Heramb.

– Det er ønskelig å satse mer på barn og unge i Gudbrandsdalen, forteller Therese, og sier bidraget fra Gjensidigestiftelsen ble varmt mottatt fra styret og henne selv. – Vi sendte inn søknaden om støtte til midler i september, og da vi fikk beskjeden om at vi var én av de utvalgte til å motta økonomisk støtte til prosjektet vårt, ble det noen gledestårer, innrømmer hun.

Fredag kveld hadde DNT Gudbrandsdalen et lite kveldsarrangement i Ringebu sentrum sammen med Værfast, Ringebu Arrangement og Midt-Gudbrandsdal Ride- og Kjøreklubb. Da var det pinnebrødsteking over bålpanne, hesteridning, snowboard-kjøring på rail og ellers mye spennende. Litt kaldt var det, men da Pål Haugstad fra Gjensidigestiftelsen delte ut sjekkene fikk de fort varmen i seg!

Gitte Bertelsen fra styret i DNT Gudbrandsdalen var også med på utdelingen. – Nå må vi se på hvilke muligheter vi har for å arrangere dette! smilte hun fornøyd.

– Vi håper en sommercamp for barn og unge kan bidra til å få flere ut i naturen. Det trenger ikke være ekstremsport å komme seg ut, og oppleve det fine Gudbrandsdalen har å by på. Moro blir det! lover DNT Gudbrandsdalen.

Takk til Gjensidigestiftelsen for bidraget, nå begynner arbeidet med videre planlegging av sommercamp for barn og unge i Gudbrandsdalen!

Skrevet av Therese Hvattum Heramb 17. desember 2017