Midler fra Gjensidigestiftelsen

Gitte Bertelsen og Therese Hvattum Heramb mottok midler til sommercamp for barn og unge fra Gjensidigestiftelsen.
Gitte Bertelsen og Therese Hvattum Heramb mottok midler til sommercamp for barn og unge fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Britt Åse Høysveen

DNT Gudbrandsdalen mottok fredag 15. desember hele 59.750 kroner fra Gjensidigestiftelsen. – Nå blir det sommercamp for barn og unge i Gudbrandsdalen, stråler daglig leder i foreningen, Therese Hvattum Heramb.

– Det er ønskelig å satse mer på barn og unge i Gudbrandsdalen, forteller Therese, og sier bidraget fra Gjensidigestiftelsen ble varmt mottatt fra styret og henne selv. – Vi sendte inn søknaden om støtte til midler i september, og da vi fikk beskjeden om at vi var én av de utvalgte til å motta økonomisk støtte til prosjektet vårt, ble det noen gledestårer, innrømmer hun.

Fredag kveld hadde DNT Gudbrandsdalen et lite kveldsarrangement i Ringebu sentrum sammen med Værfast, Ringebu Arrangement og Midt-Gudbrandsdal Ride- og Kjøreklubb. Da var det pinnebrødsteking over bålpanne, hesteridning, snowboard-kjøring på rail og ellers mye spennende. Litt kaldt var det, men da Pål Haugstad fra Gjensidigestiftelsen delte ut sjekkene fikk de fort varmen i seg!

Gitte Bertelsen fra styret i DNT Gudbrandsdalen var også med på utdelingen. – Nå må vi se på hvilke muligheter vi har for å arrangere dette! smilte hun fornøyd.

– Vi håper en sommercamp for barn og unge kan bidra til å få flere ut i naturen. Det trenger ikke være ekstremsport å komme seg ut, og oppleve det fine Gudbrandsdalen har å by på. Moro blir det! lover DNT Gudbrandsdalen.

Takk til Gjensidigestiftelsen for bidraget, nå begynner arbeidet med videre planlegging av sommercamp for barn og unge i Gudbrandsdalen!

Skrevet av Therese Hvattum Heramb 17. desember 2017