Turprogram 2018

Foto: Maria Kampesæter Kleiven

Turprogram for DNT Gudbrandsdalen i 2018 finner du her. I 2017 fylte DNT Gudbrandsdalen ti år. Siden oppstarten i 2007 har medlemstallet nesten fordoblet seg, og denne positive trenden ønsker vi å fortsette med i årene fremover. I 2018 fyller Den Norske Turistforening 150 år, og DNT Gudbrandsdalen slenger seg med på feiringen – og har det mest innholdsrike turprogrammet noensinne. Det er fantastisk å vite at DNT Gudbrandsdalen kan tilby nærmere 100 turer og aktiviteter gjennom 2018. Dette hadde ikke vært mulig uten den uerstattelige innsatsen fra frivillige krefter.

Digitale hjelpemidler

Med DNTs nyeste app SjekkUT, kan du finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du befinner deg. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele turopplevelsen på sosiale medier. App-en er gratis og tilgjengelig i Appstore og Google Play. Som en del av jubileumsfeiringen utfordrer vi dere til å besøke de høyeste toppene i hver kommune i Gudbrandsdalen gjennom hele året. Disse har vi listet opp på side 40. Vi ønsker å se glade turøyeblikk og oppfordrer dere til å bruke Instagram og SjekkUT, og tagge bildene deres med #DNTGudbrandsdalen og #DNT150år. Selv om vi oppfordrer til bruk av digitale hjelpemidler håper vi at dere nyter turen og naturopplevelsen der og da. Vi ønsker bare en liten smakebit av turopplevelsene deres også!

Friluftspartner GE

DNT Gudbrandsdalen er stolte over å presentere for dere vår friluftspartner for 2018, Gudbrandsdal Energi. Vi kommer til å inngå et tett samarbeid og vil fronte hverandre ut til medlemmene våre og kundene til GE gjennom året. Det er ekstra spennende at vi får selveste Kjetil Jansrud som turleder lørdag 11. august i 2018. Følg med på nett- og Facebook-sidene våre for å vite opplegget som skjer denne dagen, vi lover en dag med mye moro!

Takk til frivillige

Jeg vil rette en enorm takk til alle frivillige vi har her i foreningen vår. Takk til dere som tilrettelegger for stier og løyper året rundt. Takk til våre kjære turledere og -koordinatorer som viser frem både kjente og skjulte skatter vi har her i Gudbrandsdalen. Takk til styret som kontinuerlig arbeider for å tilrettelegge og utvikle foreningen videre. Takk til medlemmene våre som møter opp på arrangementer, fellesturer og ellers støtter opp om arbeidet vårt. Det er alle dere som er DNT Gudbrandsdalen.

Håper å se enda flere ute i naturen, og at vi sammen kan glede og inspirere andre til å bli med oss ut på tur!

Nyt øyeblikkene i hverdagen, både på tur og ellers.

Riktig godt jubileumsturår!

Therese H. Heramb
Daglig leder DNT Gudbrandsdalen

Se hele turprogrammet her!

Skrevet av Therese Hvattum Heramb 1. desember 2017