Turledersamling DNT Gudbrandsdalen

Turledersamling med DNT Gudbrandsdalen 16. – 18. oktober 2020 på Venabygdsfjellet. Foto: Therese Heramb

Styret og administrasjonen i DNT Gudbrandsdalen gledes over et positivt engasjement fra alle turlederne våre, som ble med på turledersamling på Venabygdsfjellet i oktober 2020. Uten engasjerte og ivrige turledere hadde ikke DNT Gudbrandsdalen hatt et så innholdsrikt og ettertraktet turtilbud.

21 ivrige og turglade turledere møttes på Venabu Fjellhotell 6. – 18. oktober 2020. Helgen er en påskjønnelse til alle våre flinke turledere, som takk for at de har bidratt med turer for DNT Gudbrandsdalen i løpet av året. Med rekordoppslutning ble det en uforglemmelig helg vi alle hadde glede av.

Alle møtte til middag fredag kveld, hvor vi fikk servert en nydelig tre retters meny. Etter middag samlet vi troppene for en liten prat, og vi skjønte allerede da, at dette kom til å bli en fantastisk helg, da engasjementet blomstret allerede da.

Etter en nydelig frokost lørdag morgen vandret vi avgårde i retning Brennflya og Dørjuvet. Med spektakulær utsikt ned i de mange titallsmeter med vertikalt fall i juvet, ruslet vi videre til Veslefjell og Veslefjellbua til DNT Oslo og Omegn. Været var på vår side, da solen serverte passende høstvarme, og lunsjen ble inntatt i hytteveggen.

Da vi var vel fremme fra turen var det samling som stod på programmet. Alle turledere hadde på forhånd blitt bedt om å tenke gjennom ulike punkter som turlederrollen og fremtidige turer for foreningen vår. Det ble en grundig og god diskusjon, og vi hadde også med oss to turledere fra Sverige og Gjerdrum digitalt.

Etter nok en herlig tre-retters fortsatte diskusjonene inn i de sene kveldstimer. Det er utrolig herlig å kjenne på at alle kan bidra med noe de brenner for! Sammen er vi sterke.

Søndag tok vi turen til Svartfjell, en nydelig topp med vidvinkel utsyn over hele Venabygdsfjellet, og innsyn i Rondane også.

Takk for en utrolig flott samling med de viktigste brikkene og byggesteinene vi har i foreningen vår – nemlig turlederne våre!

Skrevet av Therese Heramb 19. oktober 2020