Stilling ledig

Daglig leder Therese Heramb søker arvtaker.
Daglig leder Therese Heramb søker arvtaker. Foto: Therese Heramb

Vi trenger deg som kan gjøre Gudbrandsdalens flotte perler av friluftsliv og naturopplevelser tilgjengelig, synlig og verdifull for DNT-medlemmene våre!

Daglig leder DNT Gudbrandsdalen 50 % stilling

DNT Gudbrandsdalen er én av 57 foreninger under Den Norske Turistforening (DNT), og har som formål å stimulere til økt interesse for natur- og friluftsliv. DNT er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer, og arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier. DNT Gudbrandsdalen dekker kommunene Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre og Lesja. DNT Gudbrandsdalen har et aktivt styre som daglig leder arbeider tett med. Kasserer håndterer alt av betalinger, fakturering, og de regnskapsmessige oppgavene. Det må påregnes noe kvelds- og helgejobbing, samt reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver

• Lede DNT Gudbrandsdalen i samråd med styret og foreningens formål, og være en pådriver for videre utvikling.
  • Ansvar for sikkerhet og planlegging av et innholdsrikt turprogram, i samarbeid med turlederne våre.
  • Søke støtte til nye og eksisterende prosjekter og aktiviteter, og rapportering av disse.
  • Kommunikasjon, korrespondanse og møtevirksomhet med DNT sentralt, andre medlemsforeninger og våre medlemmer.
  • Representere og ha ansvar for DNT Gudbrandsdalen på relevante møteplasser i DNT-regi, som ledersamlinger nasjonalt, lokale stands, fellesturer, nasjonale turdager osv.
  • Følge opp og ivre etter nye sponsorer og samarbeidspartnere.
  • Bidra til å fortsette den gode utviklingen av foreningen.

Vi søker etter en person som

• Har interesse for, og erfaring fra friluftsliv. Gjerne kjenne til DNTs verdier.
  • Er selvgående og har god gjennomføringsevne, er samarbeidsvillig, utadvendt, engasjert og positiv.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
  • Hånderer digitale flater, som nettside, sosiale medier, Microsoft-pakken osv.
  • Evner, og er kreativ på å selge inn DNT til sponsorer, turledere, nye og eksisterende medlemmer.
  • Har førerkort klasse B.

Du får

• Inngående kjennskap og kunnskap om norsk friluftsliv.
  • Sjansen til å utvikle prosjekter du brenner for, basert på DNTs verdier.
  • Bli en del av DNT-familien, hvor samlinger og samhold er en suksessfaktor.

Stillingen rapporterer til styreleder i DNT Gudbrandsdalen.

Arbeidssted og lønn etter avtale.

Tiltredelse: 1. juni eller etter avtale.

Spørsmål om stillingen rettes til styreleder Arnt Sveen, tlf.: 483 21 233, e-post arsvee2@online.no eller

daglig leder Therese Heramb, tlf.: 415 17 620, e-post therese.heramb@dnt.no.

Søknad med CV og kort motivasjonsvideo sendes på e-post til:

Styreleder Arnt Sveen, e-post arsvee2@online.no innen 1. april 2021.

Skrevet av Therese Heramb 12. mars 2021