Årsmøte 2016

Foto: Tove Maurstad Dahlen

15 personer møtte fram på årets årsmøte. Årsmelding, regnskap og valg ble vel gjennomført. Årsmelding og protokoll fra møtet, og oversikt over det nye styret ligger på siden "Om oss". 

Blomster og krus til takk for avtroppende styremedlemmer, fra venstre Eldar Oddbjørn Eggen og Irene Amundgård. Tor Even Vågheim var ikke tilstede.  Blomster til avtroppende medlemmer i valgkomiteen Jo Engum.  Aud Gjørvad var ikke tilstede.

Foto: Tove Maurstad Dahlen

Det nye styret med foredragsholder Maggan i midten. Fra venstre Magnar Bratlien, Helle Hovden, May Britt Josten, Barbro Kvernes, Maggan, Erki Markson, Nils Arne Haugen. 

Gitte Bertelsen, Brit Nilsen og Trine Trøstaker var ikke tilstede.

Foto: Tove Maurstad Dahlen

Margareta Ivarsson holdt et spennende bildeforedrag fra 4 forskjellige reiser og turopplevelser hun har hatt rundt om i hele verden. Fine bilder av bjørner på laksefiske fra Kamtjakta, kulturvandring i Maramures, til hest i Mongolia og miljøekspedisjon ved Mount Everest. Spesielt tankevekkende var hennes fortelling om fjellturistenes forsøpling i de vakre fjella i Nepal. På den ene side er lokalbefolkningen avhengig av inntekten fra turistene men på den annen side har de ikke en infrastruktur som kan ta unna alt avfallet fra turistene. Les gjerne på bloggen fra Nepal:    http://www.margaretaivarsson.se/show_news.php?ID=362

Margareta Ivarsson kom ens ærend fra Varberg i Sverige for å delta på årsmøte og holde foredrag for oss. Som takk fikk hun vårt fine DNT Gudbrandsdalens krus, DNT-lue og matpapir med norgeskartet og alle DNT-hyttene inntegnet.

Skrevet av Gitte Bertelsen 18. mars 2016