Takk til alle gode hjelpere under Landsmøtet i Lom

Fra venstre Nils Arne Haugen, Magnar Bratlien, Kristine Sørlie, Magny Hilde og Knut Vole.
Fra venstre Nils Arne Haugen, Magnar Bratlien, Kristine Sørlie, Magny Hilde og Knut Vole. Foto: Gitte Bertelsen

Det er nå 3 uker siden landsmøtet i Lom, og på tide å takke alle de som gjorde dette til et vellykket arrangement. Lom viste seg fra sin beste side og vi så bare blide og fornøyde deltakere. 

På bildet sees et knippe av nøkkelpersonene. De har vært med i planleggingskomiteen fra starten av og gjort en solid jobb for at alt skulle gå knirkefritt. De har fått med seg en stor skare av flinke hjelpere fra det lokale miljø. Lom må være i en særklasse som kunne stille med så mye flinke og positive folk som kunne guide deltakerne på spennende turer både før og etter landsmøtet, servere oss masse god lokal mat og ellers bidra alle steder. Økonomisk støtte og annen form for støtte har vi fått fra mange kanter. 

Norsk fjellsenter og Utgard danna rammen, fredagskvelden var alle samlet på Presthaugen der Knut Vole fra Glitterheim sto med matansvar, suppe servert i lokalprodusert trebolle som deltakerne fikk med seg hjem. Endre Skjåk og lokale trobadurer fikk lattermuskler og danseføttene i sving hos folk. 

For 2 år siden fikk styreleder Magnar Bratlien den geniale ide at en så liten og ny forening kunne invitere hele DNT familien hit på landsmøte. Alle ble med på ideen og mange har stilt opp, både fra DNTG sine egne rekker, og fra lokalsamfunnet ellers. Det ble uttrykt begeistring og nesten undring fra andre og mye større lag, så da er det bare å glede seg over vel gjennomført. Bra at noen tror på at slike ting klarer vi fint i Gudbrandsdalen.


Takk til alle som hjalp å gjennomføre dette.
Takk til alle som hjalp å gjennomføre dette. Foto: Gitte Bertelsen

Skrevet av Gitte Bertelsen 3. juli 2016