SENIORGRUPPA DNT GUDBRANDSDALEN

Matpause på tur
Matpause på tur Foto: Gitte Bertelsen

AKTIV I 100             Turer for deg som vil på tur helt til du blir 100! 

Seniorgruppen tilbyr turer mens mange er på jobb og turene har variabel lengde og tempo. I turprogrammet er de merket med AKTIV I 100.

I tillegg har turprogrammet mange turer som er merket med "Passer for:" seniorer, voksne osv.  Turer merket Seniorer kommer opp på denne side, men følg med på alle våre turer.

Les programmet, følg med på FB der turene legges ut. I tillegg skal vi forsøke å få mange flere seniorturer på hverdager; de legges ut på FB og her på siden etterhvert. Følg med!


Meld fra til Gitte Bertelsen 975 38 167/ gitber56@gmail.com , hvis du kan tenke deg å være kontaktperson for en eller flere seniorturer.


Seniorturer 2021

Det er viktig å følge med på liste over aktiviteter i gruppa. MEN husk også at turprogrammet har masse fine turer for alle og som varmt anbefales for vanlig aktive seniorer. 


Nå er det tid for nærturer

I coronatiden har vi fått øynene ekstra opp for verdien av nærturer. I alle kommuner er det et varierende antall stier som er merket og fine å gå. Oversikt over stier i egen kommune finnes på de fleste kommuners hjemmeside. Her deles det vi har oversikt over i en av disse

Nord-Fron kommune har infoside om turstier i Sorperoen, Vinstra Øst og Kvam. Kart kan skrives ut herfra: https://www.nord-fron.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/friluftsliv/turstiar-vegar/

Kan du tenke deg å være turkoordinator for tur til et av disse stedene?   Eller helt andre steder?

Englestien ved Fefor
Dalstjern - Bosliråket - Gullhusråket
Månekinnstur til Teigsetra
Sulsvollen - Toksevegen sti - Sula
Nysetra - Kleggeåsen - ...
Tjønnsetra - ...
Venabu - nye Gråhøgdbu

Referat og foto fra noen av turene legges nederst på siden her.

Turkalender

Ingen kommende aktiviteter.