SENIORGRUPPA DNT GUDBRANDSDALEN

Matpause på tur
Matpause på tur Foto: Gitte Bertelsen

AKTIV I 100             Turer for deg som vil på tur helt til du blir 100! 

Seniorgruppen tilbyr turer mens mange er på jobb og turene har variabel lengde og tempo. I turprogrammet er de merket med AKTIV I 100.

I tillegg har turprogrammet mange turer som er merket med "Passer for:" seniorer, voksne osv.  Turer merket Seniorer kommer opp på denne side, men følg med på alle våre turer.

Les programmet, følg med på FB der turene legges ut. I tillegg skal vi forsøke å få mange flere seniorturer på hverdager; de legges ut på FB og her på siden etterhvert. Følg med!


Meld fra til Gitte Bertelsen 975 38 167/ gitber56@gmail.com , hvis du kan tenke deg å være kontaktperson for en eller flere seniorturer.


Det har til nå vært et spesielt år og mange turer er blitt avlyst.

Det er viktig å følge med på liste over aktiviteter. På denne side ser dere turer som er satt opp som seniorturer, mange av de øvrige turer kan også varmt anbefales for vanlig aktive seniorer. 


Nå er det tid for nærturer

I 2020 har vi fått øynene ekstra opp for verdien av nærturer. I alle kommuner er det et varierende antall stier som er merket og fine å gå. Oversikt over stier i egen kommune finnes på de fleste kommuners hjemmeside. Her deles det vi har oversikt over i en av disse

Nord-Fron kommune har infoside om turstier i Sorperoen, Vinstra Øst og Kvam. Kart kan skrives ut herfra: https://www.nord-fron.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/friluftsliv/turstiar-vegar/

Kan du tenke deg å være turkoordinator for tur til et av disse stedene?   Eller helt andre steder?

Englestien ved Fefor
Dalstjern - Bosliråket - Gullhusråket
Månekinnstur til Teigsetra
Sulsvollen - Toksevegen sti - Sula
Nysetra - Kleggeåsen - ...
Tjønnsetra - ...
Venabu - nye Gråhøgdbu

Referat og foto fra noen av turene legges nederst på siden her.

Turkalender

Ingen kommende aktiviteter.