Turer og aktiviteter

Turer med DNT Gudbrandsdalen:

Vi bestreber oss på å ha turer høyt og lavt, vinter og sommer, for unge og gamle, i skogen, på fjellet og i vannet - kort sagt - enhver skal finne turer som passer.

Vi har ikke egne undergrupper, men merker noen av turene for å angi målgruppen og kravene til deltakerne:
- Barnas turlag når en tur er spesielt tilrettelagt for barn.
- Fjellsport når det er en mer krevende og luftig tur.
- Hverdagstur når en tur foregår på dagtid og passer for seniorer, de som jobber i turnus og liknende.

Turkoordinator: En person som kjenner området og turmålet, og som ønsker å dele naturopplevelsen med andre.  Ta kontakt med turkoordinator hvis du lurer på noe rundt en tur. Telefonnummer står under den enkelte tur.  All aktivitet foregår på frivillig basis, både arbeid med administrasjon av turene og som turkoordinator.

Hund: Ta gjerne din firbente venn med på tur, men ta hensyn og vis respekt for de gjeldende båndtvangsregler. ​​​​​​​

Oversikt over turer fra mars og ut 2017